Fennevision-kuvapankki
on valokuvaaja Juha Kalaojan perustama kuvapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vain laadukkaita, huolella valittuja ja hyvälaatuisia kuvatiedostoja kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. Jokainen sivustolle ladattava kuva arvioidaan huolellisesti ja tässä prosessissa huonot ja mitäänsanomattomat kuvat karsitaan pois kuvakatalogista. Laatu syntyy paitsi kuvien näyttävästä lopputuloksesta, myös itse kuvatiedoston sisällöstä: sen suuresta pikselikoosta ja painokelpoisuuden takaavasta resoluutiosta.Kuvapankilla on selkeä missio: olla aarreaittana kaikille niille, joiden tarkoituksena on löytää upeita kuvia kotimaasta. Sivuston selkärankana ovat maamme alueet, paikat, kaupungit ja maisemat. Näiden elementtien varaan rakentuu suurin osa sivuston kuvatarjonnasta, mutta sivustolta löytyy myös paljon kuvituskuvia, joissa ihminen toimintoineen on pääosassa.Mikä tekee Fennevision-kuvapankista erityisen?

 

1   Panostus on kuvien laadussa. Tästä on sinulle syötyä, sillä tiedät jokaisen löytyvän valokuvan vastaavan korkeita laatukriteereitä ja olevan näyttävyydessään huippuluokkaa. Turhien ja mitäänsanomattomien kuvien selailu on historiaa.

 

2   Toiminta on asiakaslähtöistä. Tavoitteena on, että asiakkaana olet tyytyväinen palveluun ja tulet asioimaan sivustolle myös uudestaan. Jos kohtaat epäselviä asioita tai ongelmatilanteita, voit luottaa siihen, että apua löytyy aina - mahdollisimman nopeasti. Voimme aina myös soveltaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Ole yhteydessä, niin keskustellaan sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

 

3   Hinnat ovat edullisia ja kuvien tuotekategoriat on tehty selkeiksi ja helposti ymmärrettäviksi. Lisäksi sivuilla julkaistaan jatkuvasti uusia kampanjoita, joita hyödyntämällä saat rahanarvoisia etuja. Uusimpia kuvatarjouksia voit seurata etusivulta. 


 

YHTEYSTIEDOT

 

 

juha kalaoja

 

fennevision.fi/kuvapankki
Valokuvaaja Juha Kalaoja
info(at)fennevision.fi
p. 040 5311 064

 

Laskutus tapahtuu Ukko.fi -laskutuspalvelun kautta.

 

Mikäli sinua askarruttaa jonkin asia tai haluat muuten vain olla yhteydessä, odotamme kovasti yhteydenottoasi. Voit kirjoittaa meille esimerkiksi palautelomakkeen kautta. Kiireellisissä ja monimutkaisissa asioissa puhelin on paras väline yhteydenpitoon.

 

Lisätietoja Juhasta löydät hänen kotisivuiltaan osoitteesta www.juhakalaoja.com ja blogistaan osoitteesta optimisti.blog

 


KUVIEN HINNASTO


Valokuvien hinnat ja tuotekategorioiden selitteet näet täältä


 

HEKIN OVAT HYÖDYNTÄNEET FENNEVISIONIN MAISEMAKUVIA OMASSA VIESTINNÄSSÄÄN:

  

DMP | Digital Media Partners

Enontekiön kunta 

Finpro Oy  

Kustannusosakeyhtiö Otava
Imatran kaupunki, kehitysyksikkö

Kustannusosakeyhtiö Otava
Mainostoimisto Avalon

Mainostoimisto Jaagon

Mainostoimisto MBE

Mainostoimisto & designtoimisto Buorre

Metsähallitus, Pohjanmaan luontopalvelut

Nordic Moneta Oy

Oulun Rakennusteho Oy

Oulun Osuuspankki / Viestintä

Pohjois-Suomen maantieteellinen seura

Procomo Oy

Renable Helsinki Oy

Sisu Interior Oy

Suunnittelutoimisto Mera

Työterveyslaitos

YIT-Rakennus Oy

 


Asiakkuus palkitaan aina. Paitsi että saatte käyttöönne laadukkaita valokuvia, tarjoamme kanta-asiakkaille erityisalennuksia, joiden tarkoituksena on yhteistyön takaaminen myös jatkossa.


Sydämellisesti tervetuloa!


 

 

 

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

joki tunturit meri järvi metsä kesä luonto kesä


Hinnastosta sivuvalikossa

59 euroa + alv. 

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Näet jokaisen kuvan hinnan kyseisen kuvan sivulta. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet Fennevision-kuvapankin perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics