Fennevision - Suomen maisemien kuvapankki

Fennevision on suomalainen kuvatoimisto, joka tarjoaa käyttöösi tuhansia kauniita valokuvia Suomen maisemista, kaupungeista ja luonnosta. Kuvapankki toimii aarreaittana kaikille teille, jotka haluavat löytää upeita kuvia Suomen eri alueista.


Kuvatoimiston tarkoituksena on tarjota ainoastaan laadukkaita, huolella valittuja ja hyvälaatuisia kuvatiedostoja kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. Jokainen sivustolle ladattava kuva arvioidaan huolellisesti ja tässä prosessissa huonot ja mitäänsanomattomat kuvat karsitaan pois kuva-arkistosta. Palvelun laatu syntyy paitsi kuvien näyttävästä lopputuloksesta, myös itse kuvatiedoston sisällöstä: sen suuresta pikselikoosta ja painokelpoisuuden takaavasta resoluutiosta.


Jos etsit kuvia esimerkiksi Suomen kansallismaisemista, suomalaisista kaupungeista, luonnosta tai Lapista, kuvatoimiston sivuilta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan valokuvan. Lisäksi meillä on tarjota runsaasti kuvituskuvia, joilla voit elävöittää viestintämateriaalejasi juuri kuten haluat!


Kolme hyvää syytä tilata kuva Fennevision-kuvapankista:

 

1   Panostus on kuvien laadussa. Tästä on sinulle syötyä, sillä tiedät jokaisen löytyvän valokuvan vastaavan korkeita laatukriteereitä ja olevan näyttävyydessään huippuluokkaa. Turhien ja mitäänsanomattomien kuvien selailu on historiaa.

 

2   Toiminta on asiakaslähtöistä. Tavoitteena on, että asiakkaana olet tyytyväinen palveluun ja tulet asioimaan sivustolle myös uudestaan. Jos kohtaat epäselviä asioita tai ongelmatilanteita, voit luottaa siihen, että apua löytyy aina - mahdollisimman nopeasti. Voimme aina myös soveltaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Ole yhteydessä, niin keskustellaan sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

 

3   Kuvien hinnat ovat edullisia ja tuotekategoriat on tehty selkeiksi ja helposti ymmärrettäviksi. Lisäksi sivuilla julkaistaan jatkuvasti uusia kampanjoita, joita hyödyntämällä saat rahanarvoisia etuja. Valokuvien hinnat ja tuotekategorioiden selitteet näet täältä


Yhteystiedot

 

Juha Kalaoja 

 

www.fennevision.fi/kuvapankki
Valokuvaaja Juha Kalaoja
info(at)fennevision.fi
Puhelut ja Whatsapp: 040 5311 064

 

Laskutus tapahtuu Ukko.fi -laskutuspalvelun kautta.

 

Mikäli sinua askarruttaa jonkin asia tai haluat muuten vain olla yhteydessä, odotamme kovasti yhteydenottoasi. Voit kirjoittaa meille joko sähköpostilla tai infosivulta löytyvän palautelomakkeen kautta. Kiireellisissä ja monimutkaisissa asioissa puhelin on paras väline yhteydenpitoon.

 

Lisätietoja Juhasta löydät hänen kotisivuiltaan osoitteesta www.juhakalaoja.com.

 


Hekin ovat hyödyntäneet Fennevisionin maisemakuvia omassa viestinnässään:  

Enontekiön kunta 

Finpro Oy 

Glorian Koti -aikakauslehti

Gofinland

Kustannusosakeyhtiö Otava
Imatran kaupunki, kehitysyksikkö

Kustannusosakeyhtiö Otava
Mainostoimisto Avalon

Mainostoimisto Jaagon

Mainostoimisto MBE

Mainostoimisto & designtoimisto Buorre

Metsähallitus, Pohjanmaan luontopalvelut

Suomen Moneta

Otto Tuotanto Oy

Oulun Rakennusteho Oy

Oulun Osuuspankki / Viestintä

Pohjois-Suomen maantieteellinen seura

Procomo Oy

Renable Helsinki Oy

Sisu Interior Oy

Suunnittelutoimisto Mera

Työterveyslaitos

YIT-Rakennus Oy

 


Asiakkuus palkitaan aina. Paitsi että saatte käyttöönne laadukkaita valokuvia, tarjoamme kanta-asiakkaille erityisalennuksia, joiden tarkoituksena on yhteistyön takaaminen myös jatkossa.


Sydämellisesti tervetuloa!


Katso myös:


Lue lisää Suomen maisemista: www.fennevision.fi

Tietoa kuvapankeista: www.kuvapankit.com

 

 

 

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

metsä luonto kesä joki järvi meri kesä tunturit


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics