Miten kuvien tilaaminen tapahtuu?

Kuvien tilaaminen on pyritty tekemään asiakkaan kannalta mahdollisimman helposti. Kun olet löytänyt sopivan kuvan, lähetä sähköpostilla tieto kyseisen kuvan tunnuksesta osoitteeseen info@fennevision.fi. Löydät yksilöllisen tunnusnumeron jokaisen kuvan alapuolelta. Voit myös kerätä useampia kuvia ostoskoriin ja syöttää tiedot helposti yhdellä kerralla. Muistathan lisätä viestiin tiedon laskutusosoitteesta.

 

 

Mitkä maksutavat ovat käytössä?

Kun olet saanut tilaamasi kuvan käyttöösi, lähetämme laskun antamaasi laskutusosoitteeseen. Fennevision-kuvapankin laskut toimitetaan asiakkaalle Ukko.fi ja Eezy.fi -laskutuspalvelujen kautta.

 

 

Missä tiedostoformaatissa kuvat ovat?

Kaikki Fennevision-kuvapankin kuvat toimitetaan asiakkaalle hyvälaatuisina .jpg-tiedostoina. Joissakin erityistapauksissa kuva on mahdollista saada myös .raw-formaatissa. Mikäli sinulla on erityistoiveita, ota aina erikseen yhteyttä ennen tilausta.

 


Ovatko ladattavat tiedostot painokelpoisia?

Kyllä ovat. Lähestulkoon kaikki sivuston kuvat ovat ladattavissa laadukkaalla 300 ppi:n resoluutiolla. Vähimmilläänkin ladattavien kuvien resoluutio on 240 ppi. Näet yksittäisen kuvan resoluution kuvasivun tiedoista.

 


Onko mahdollista saada käyttöön vielä suurempikokoinen tiedosto kuin sivuille on ladattu?

Kaikki kuvat ovat ladattu laadukkaina, isokokoisina ja painokelpoisina tiedostoina kuvapankkiin. Mikäli tästä huolimatta tarvitset kuvasta maksimaalisen suurta tiedostoa, esimerkiksi kookkaisiin julisteisiin, voit kysyä asiasta ylläpidolta. Useissa tapauksissa alkuperäisestä kuvasta voidaan luoda vielä suurempi kuvatiedosto sinun tarpeisiisi.

 

 

En löytänyt kuvaa haluamastani kohteesta. Voinko tiedustella kuvan saatavuutta sähköpostitse?

Kyllä voit, ehdottomasti. Vaikka Fennevision-kuvapankkiin lisätäänkin kuvia säännöllisesti, suurten valokuva-arkistojen muokkaaminen ja lisääminen verkkoon on hyvin aikaavievää. Tämän vuoksi sinun kannattaa kysyä kuvien saatavuutta, erityisesti mikäli haluat kuvia Suomen maisemista, kaupungeista tai alueista.

 

Voit toki myös sopia toimeksiannosta, mikäli haluat ammattitaitoisen valokuvaajan kuvaavan tiettyä aluetta tai tapahtumaa juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

 

 

Haluaisin saada yksinoikeuden kuvan käyttöön, vaikka se on merkitty royalty free -kuvaksi. Onko tämä mahdollista?

Kyllä on, mikäli kuvaa ei ole aiemmin myyty jollekin toiselle taholle. Voit kysyä tästä mahdollisuudesta suoraan ylläpidolta. Jos kuva ei vielä ole käytössä jollakin toisella osapuolella, voimme räätälöidä sinulle uudet kuvaoikeudet, jotka sisältävät kuvan käyttöön liittyvät yksinoikeudet. Tietysti tässä tapauksessa se nostaisi kuvan hintaa.

 

 

Haluaisin liittyä kuvapankkiin kuvaajaksi. Onko sellainen mahdollista?

Vaikka idea onkin loistava, käyttämämme kuvapankkiohjelmisto ei tällä hetkellä mahdollista uusien kuvaajien mukaan ottamista. Voit kuitenkin aina ehdottaa muunlaista yhteistyötä!Liittyykö ostettujen kuvien käyttöön jotain rajoituksia? 

Kyllä. Vaikka Fennevision-kuvapankki tarjoaa kuvilleen paljon vapauksia ja suuren määrän käyttötarkoituksia, esimerkiksi kuvien välittäminen eteenpäin on kiellettyä. Lue tarkemmat ohjeet käyttöehdoista. 

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

joki metsä luonto meri kesä kesä järvi tunturit


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics