Kohti uutta vuosisataa
December 7th, 2017

 

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi alkaa lähennellä loppuaan ja on aika kääntää katseet tulevaisuuteen. Fennevision-kuvapankin tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä palveluun lisätään tälläkin hetkellä aktiivisesti kuvia eri puolilta Suomea. Haluamme, että vahvuutanamme on nopea, erittäin ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu, joka takaa onnistuneen ja mieluisan vierailun asiakkaan kannalta.


Tilaaminen kuvapankista on yksinkertaistettu entistäkin helpommaksi: etsi vain haluamasi kuva kuvapankin tarjonnasta, lähetä tieto kyseisen kuvan numerosta sähköpostilla osoitteeseen info@fennevision.fi ja paluuviestissä saat isokokoisen kuvatiedoston sekä maksuohjeet. Näin helppoa se on!


Voit halutessasi aina antaa palautetta sivuston toiminnasta tai ottaa muuten vain yhteyttä joko sähköpostilla tai sivuston palautelomakkeella.


Upeaa uuden vuosisadan odotusta meille kaikille suomalaisille,


Juha Kalaoja / Kuvapankki Fennevision

[Takaisin]

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

luonto metsä tunturit kesä joki meri järvi kesä


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics