Yksityisyydensuojan vuoksi kuvapankin kuvissa näkyvät henkilöt eivät ole tunnistettavissa, tai mikäli ovat, heiltä on kysytty lupa kyseisen kuvan käyttöön kuvapankkitoiminnassa. Näin ollen asiakkaana voit luottaa siihen, että voit hyödyntää ostamiasi kuvia ilman rajoitteita kuvissa näkyvien henkilöiden yksityisyydensuojan suhteen.


Huom. Harvoissa erillistapauksissa henkilöitä sisältävän kuvan alla saattaa olla teksti "tämän kuvan ostamiseen liittyy erityisehtoja". Tällöin kuvan käytöstä neuvotellaan asiakkaan ja myyjän kanssa erikseen vielä ennen ostotapahtumaa.

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

joki metsä luonto tunturit meri kesä järvi kesä


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics