Yksityisyydensuojan vuoksi kuvapankin kuvissa näkyvät henkilöt eivät ole tunnistettavissa, tai mikäli ovat, heiltä on kysytty lupa kyseisen kuvan käyttöön kuvapankkitoiminnassa. Näin ollen asiakkaana voit luottaa siihen, että voit hyödyntää ostamiasi kuvia ilman rajoitteita kuvissa näkyvien henkilöiden yksityisyydensuojan suhteen.


Huom. Harvoissa erillistapauksissa henkilöitä sisältävän kuvan alla saattaa olla teksti "tämän kuvan ostamiseen liittyy erityisehtoja". Tällöin kuvan käytöstä neuvotellaan asiakkaan ja myyjän kanssa erikseen vielä ennen ostotapahtumaa.

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

järvi kesä metsä tunturit kesä joki meri luonto


Hinnastosta sivuvalikossa

59 euroa + alv. 

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Näet jokaisen kuvan hinnan kyseisen kuvan sivulta. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet Fennevision-kuvapankin perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics