Kuvan tunnus: 209
Gallerian tunnus: 112 - Vanajaveden laakso
Kuvan nimi: Hämeen linna vallihaudan takaa
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Hinnasto: Hintaluokka A

Tilausohje:
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan alasvetovalikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen kuvan tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3888x2592, 5,3 mp. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto RAW. Alkuperäinen tiedostomuoto JPG
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20070605
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja
Kommentit:


Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

metsä kesä meri tunturit kesä järvi luonto joki


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

 

facebook.com/fennevision
instagram.com/juha.kal