Suurenna klikkaamalla

Kuvan tunnus: 1010
Gallerian tunnus: 112 - Vanajaveden laakso
Kuvan nimi: Kesäilta järvellä
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Royalty free -hintaluokka 2

Avainsanat:
kesä , järvi , kesäilta , saari
Tilausohje:
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan valikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen tilauksen tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3493x2329, 6,37 mb. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto JPG.
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20070605
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja
Kommentit:


Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

tunturit järvi kesä luonto meri kesä metsä joki


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

 

facebook.com/fennevision
instagram.com/juha.kal