Suurenna klikkaamalla

Kuvan tunnus: 1033
Gallerian tunnus: 112 - Vanajaveden laakso
Kuvan nimi: Näkymä yli metsien
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Royalty free -hintaluokka 1

Avainsanat:
kesä , vanajavesi , metsä
Tilausohje:
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan valikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen tilauksen tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3546x1974, 4,34 mb. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto JPG.
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20070606
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

joki tunturit meri järvi metsä luonto kesä kesä


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täällä



Kuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics