Kuvan tunnus: 210
Gallerian tunnus: 112 - Vanajaveden laakso
Kuvan nimi: Vehreä lenkkipolku Hämeenlinnassa
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Hinnasto: Hintaluokka A

Tilausohje:
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan alasvetovalikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen kuvan tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3839x2508, 4,77 mp. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto JPG. Alkuperäinen tiedostomuoto RAW
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20070605
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

kesä metsä järvi joki tunturit luonto meri kesä


Hinnasto

50 euroa + alv. 24 %

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää kuvapankin maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet kuvatoimiston perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics